Afhalen

Onze showroom in Pelt is geopend! Het afhalen van uw meubels in ons magazijn is mogelijk tijdens onze openingsuren. De openingsuren vindt u hier.

Afhaalmagazijn is gesloten t/m 12/5 vanwege automatisering van het afhaalmagazijn. 

Omdat we onze succesvolle cash&carry formule hoog in het vaandel dragen, trachten we het afhaalproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor onze klanten. Daarom dient u een afspraak te maken wanneer u uw artikelen wenst op te halen. Zo voorkomen we onnodige wachttijden. Opgelet: dit geldt enkel voor bestellingen die later worden opgehaald. Indien u artikelen koopt in onze showroom en deze voorradig zijn, kan u deze direct afhalen en hoeft u geen afspraak te maken.

Na ontvangst van uw afhaalbevestiging meldt u zich aan bij de infobalie in onze showroom.

Opgelet: Dit geldt ook voor volledig betaalde orders.

Heeft u bij een online bestelling gekozen voor de betaalmethode ‘betalen bij afhaling’? Dan kan u hier zowel via bancontact (pin) als cash de betaling afronden aan onze balie in de toonzaal. Vervolgens krijgt u de nodige afhaaldocumenten en kunt u zich begeven naar ons magazijn.

Twijfelt u toch voor een levering omwille van de grootte of dergelijke? Neem gerust contact op met ons via algemeen@pacomeubelen.nl en dan kijken we samen met u naar de beste oplossing.


Reserveren Aanhangwagen