Afhalen

Onze showroom te Pelt is geopend! Het afhalen van (reeds geplaatste) orders op een vrijdag is mogelijk tussen 10.00 en 18.00 uur. Het afhaalmagazijn blijft uiteraard steeds geopend op zaterdagen en zondagen tussen 10.00 en 18.00 uur voor afhaling.

Om dit proces in vlotte banen te leiden zodat we de wachttijden tot een minimum kunnen beperken, is het enkel nog mogelijk om uw eerder geplaatste bestelling af te halen op afspraak. De gekende en succesvolle cash&carry formule van Paco Meubelen verdwijnt uiteraard niet, het blijft nog steeds mogelijk om uw bestelling direct af te halen na aankoop. Het afhalen op afspraak is enkel voor bestellingen welke later worden afgehaald dan besteld.

Na ontvangst van uw afhaalbevestiging, dient u zich eerst te melden bij de infobalie in onze winkel. Let op; Dit geldt ook als u de betaling reeds heeft voldaan.
Heeft u bij een online bestelling gekozen voor de betaalmethode ‘betalen bij afhaling’? Dan dient u hier het bedrag volledig te voldoen via Bancontact/pin of cash vooraleer u de artikelen kunt ophalen.

Vanuit de infobalie zult u de benodigde afhaaldocumenten ontvangen waarmee u zich naar het magazijn kunt begeven.

Afhankelijk van de ordergrootte is het ook mogelijk uw order te laten bezorgen. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met onze planning opnemen.

Heeft u nog vragen over een afhaling van uw reeds geplaatste bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via algemeen@pacomeubelen.nl.


Reserveren Aanhangwagen