Bijzettafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De bijzettafel buiten, in moderne wooninrichtingen onmisbaar

De tijd van de interieurs waar enkel vaste items toebehoorden is voorbij. Denk aan de steevaste combinatie van zitbank, fauteuil en salontafel. Nog steeds zult u dergelijke combinaties zien, maar het is geen verplichting meer. Veel vaker zult u ook zien dat de salontafel vervangen wordt door één of meerdere bijzet tafeltjes. Hoewel een bijzettafeltje eenzelfde functie zou kunnen vervullen als de salontafel, zijn er meerdere doelen die ermee bereikt kunnen worden.

Voordelen van bijzettafeltjes

Een voordeel van bijzet tafeltjes is toch wel de vrijheid die het u geeft. Aan een salontafel bent u behoorlijk gebonden. De salontafel is zwaar, van een bepaald formaat en kan daarom niet zomaar van de ene kant naar de andere kant van de kamer verschoven worden. Met een bijzettafel is dit gemakkelijk te bereiken. U heeft visite? Dan trekt u er toch een bijzettafeltje bij? Ook als u uw salontafel gewoon behoudt, dienen bijzettafels prima als een extra tafeltje om dingen op te zetten. U kunt ze dan op strategische plekken neerzetten, bijvoorbeeld tussen twee fauteuils in. En als u dat zat bent, verschuift u de bijzettafeltjes toch gewoon naar een geheel andere plek? Een bijzettafeltje zorgt voor flexibiliteit en optimale vrijheid.

Functie van uw bijzettafeltjes

De vrijheid komt natuurlijk ook terug in de functie die u in gedachten had voor uw bijzet tafeltjes. Ten eerste is een dergelijk tafeltjes natuurlijk ontzettend handig om bij te schuiven als u visite heeft. Men kan er dan heel gemakkelijk een kopje thee of koffie op kwijt, zonder helemaal naar de salontafel te hoeven bukken. Dit is vooral de praktische kant van een bijzettafel. Maar ze kunnen ook een esthetisch doel dienen. U kunt door middel van een bepaald bijzettafel design of door op de tafel wat moois neer te zetten er een sfeervol tafeltje van maken. Een mooie vaas, een kan, een beeld of een bos bloemen of plant op uw bijzettafeltjes kunnen ook uw inrichting een boost geven.

Bijzettafel design

Het bijzettafel design is natuurlijk volledig afhankelijk van uw eigen smaken en wensen. Het is natuurlijk wenselijk dat uw bijzettafeltje ook bij uw interieur past. Heeft u een landelijke inrichting, dan zullen hypermoderne bijzettafeltjes daar niet heel goed bij passen. Heeft u nog oude houten bijzettafeltjes die misschien niet meer bij de huidige tijd passen? U kunt dit zelf altijd opnieuw schuren en opnieuw in de verf of in de lak zetten. Daarnaast heeft u voor nieuwe bijzet tafeltjes een onuitputtelijke keuze uit de verschillende materiaalsoorten en designs.

Soorten bijzettafel buiten

Er zijn verschillende modellen bijzettafeltjes. Denk hierbij aan een bijzettafel design (geschikt om uw interieur nog meer aanzien te geven), bijzettafel hout, bijzettafek rond en zeker niet te vergeten een bijzettafel buiten. Speciaal gemaakt om in uw tuin of een paar seizoenen buiten te staan. Dit vergt uiteraard wel wat meer onderhoudt, maar de bijzettafels buiten kunnn dan heel het jaar worden gebruikt.