Black Friday 2022

Black Friday 2022
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 94

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Black Friday Meubels

Black Friday is van oudsher een Amerikaanse dag. Deze dag volgt op de Amerikaanse nationale feestdag Thanksgiving, die altijd op de vierde donderdag van november plaatsvindt. De vrijdag na Thanksgiving is een vrije dag voor de meeste mensen, de traditie is zo gegroeid dat op deze dag de eerste inkopen voor Kerst worden gedaan. Winkels en winkelcentra zijn hier sinds de jaren '60 van de vorige eeuw op in gaan spelen door op alleen deze dag hele hoge kortingen te geven op een beperkt aantal producten. Zo is de totale gekte van Black Friday (en Cyber Monday!) ontstaan, u heeft vast wel eens een filmpje gezien van Amerikanen die elkaar in een stampvolle winkel elektronica uit de handen rukken. In Nederland en België wordt Thanksgiving niet gevierd, maar het marketingtechnische gedeelte van Black Friday 2022 spreekt winkels en consumenten wel erg aan. De laatste jaren bijvoorbeeld Black Friday 2020 en Black Friday 2021 zijn er ook in ons land grote kortingsacties opgezet en ook wij kunnen op deze vrijdag en maandag gloednieuwe elektronica, meubels en kleding op de kop tikken!

Update uw interieur tijdens Black Friday 2022

Grijp dit jaar uw kans met de beste Black Friday deals meubels en interieur-elementen zoals verlichting en accessoires. De hoge kortingen en Black Friday aanbiedingen die op de laatste vrijdag van november worden ingestart bieden u de kans om een groot deel van uw interieur een update te geven. Vaak overwegen mensen lange tijd of en wanneer ze hun huiskamer, slaapkamer of andere vertrekken in huis vernieuwen. Misschien heeft u ook wel een rommelkamer waar al lang een plan voor ligt om het om te toveren tot logeerkamer, hobbykamer of kantoor. Black Friday 2022, het daaropvolgende weekend en Cyber Monday 2022 zijn een uitgelezen moment om de daarvoor benodigde meubels aan te schaffen. Black Friday aanbiedingen worden ongeveer één á twee weken van tevoren bekendgemaakt, dus vanaf dat moment kunt u een lijstje maken van wat u wilt bemachtigen. Helaas hoort het ook bij Black Friday deals meubels dat ze zeer snel zijn uitverkocht, dus plan uw shoprondje online of in de winkel goed in!

Black Friday deals meubels

Bij Paco Meubelen vindt u de ruimste keus aan authentieke interieur-elementen, van volledige meubels, banken en kasten tot sierkussens en andere accessoires. In onze folder en op de site kunt u veel inspiratie op doen, wij geven graag onze eigen draai aan de laatste trends en tijdloze interieurklassiekers. Onze webshop is dé plek waar u moet zijn op Black Friday 2021. De Black Friday aanbiedingen op meubels en woonaccessoires staan klaar in ons magazijn om over een paar weken bij u thuis bezorgd te worden voor de best mogelijke prijs!

Black friday 2022

Black Friday 2022 is een prima jaar om uw interieur te vernieuwen aan de hand van scherpe woondeals!