Houten tuinbank

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een eigentijdse houten tuinbank

Wat is een tuin of balkon nou zonder een beetje aankleding. Een mooie houten tuinbank mag dan ook niet ontbreken in uw tuin. Afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare ruimte op uw terras en in uw tuin, kunt u naar eigen smaak en wens tuinmeubels kopen, maar ook schommelzitjes, parasols en natuurlijk een houten tuinbank. Als u aan tuinbanken denkt, beeldt u zich waarschijnlijk een typische houten 2-zits in ergens op het gras en onder een mooie grote centrale boom in uw tuin. Maar naast deze zeer mooie mogelijkheid, zijn tuinbanken leverbaar in verschillende mooie uitvoeringen en materialen.

Een houten tuinbankje voor elke smaak

Boomstoelen of boombanken zijn erg leuke mogelijkheden wanneer u een mooie boom op uw gazon heeft. Dit type tuinbank of stoel wordt rond de boomstam geplaatst. Banken rondom de boom zijn rond (rond de hele boomstam) en soms ook halfrond. Het zorgt ervoor dat u op een gezellig manier onder uw boom heerlijk in de schaduw kunt zitten tijdens de warmere dagen van het jaar. Deze tuinbank hout rondom uw boom is bovendien gemakkelijk te installeren. De kwaliteit van het duurzame hout zorgt ervoor dat u dit tuinbankje hout gedurende alle seizoen buiten kunt laten staan. Een ander speciaal type houten bank is de zogenaamde love seat of gekoppelde tuinbank hout. Er zijn meestal 2 zitplaatsen die uit twee stoelen bestaan ​​waaraan een tafeltje als verbindingsstuk bij dit houten tuinbankje zit. Plaats een houten liefdesstoel op uw terras en nuttig een goed glas wijn of een kopje koffie met uw partner en geniet van uw tuin op een romantische wijze dankzij dit bijzondere tuinbankje hout.

Een houten tuinbankje van duurzaam materiaal

Er zijn verschillende materialen waar u uit kunt kiezen tijdens uw zoektocht naar een houten tuinbank. Hout is duidelijk het meest populaire materiaal voor alle verschillende soorten tuinbanken. Een tuinbankje hout kan overal worden geplaatst in en rondom uw tuin. Afgezien van de tuinbank hout, zijn metalen of smeedijzeren banken een mogelijkheid. Rotan is een ander soort materiaal dat vaak wordt gebruikt voor tuinmeubelen en tuinbanken. Alle tuinbanken gemaakt van natuurlijke materialen moeten worden afgedekt om ze tegen de elementen te beschermen. Deze moeten in de winter in de garage of schuur worden opgeslagen. Houten banken moeten jaarlijks opnieuw worden gekleurd om een ​​lange levensduur te garanderen. Tuinbanken gemaakt van metaal of polyrattan hebben iets minder zorg nodig. Als u eenmaal uw nieuwe houten tuinbank hebt gekozen, bekijk dan ons assortiment andere tuinmeubelen.