Marmer tafel

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Marmer tafel


Marmeren eettafel is echte blikvanger

Zoekt u een marmer tafel? Er is een nieuwe eettafel nodig en dit mag een regelrechte blikvanger worden? Als u houdt van duurzaam, mooi en elegant, dan is een marmeren eettafel een uitstekende keus. Deze tafels hebben een luxe uitstraling en zijn in zeer veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Daardoor is er altijd wel een model te vinden dat naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

Marmer tafel is duurzaam

Marmer is een natuurproduct. Het wordt in grote blokken uit groeves gehaald en vervolgens worden er platen van gezaagd. Aangezien marmer natuursteen is en dus uit de natuur komt, zal een tafel van marmer lang meegaan. Het is wel verstandig om een geïmpregneerde tafel aan te schaffen. Er wordt dan namelijk een beschermlaagje over de tafel aangebracht, zodat deze goed beschermd is tegen vocht.

Tafel van marmer onderhouden

Heeft u een mooie tafel aangeschaft, dan wilt u daar uiteraard lang plezier van hebben. Allereerst is het dus van belang dat er een goed impregneermiddel is aangebracht. Daarnaast is het handig om zelf gebruik te maken van onderzetters onder glazen en kopjes. Marmer is voornamelijk gevoelig voor zuren. Maakt u de tafel schoon, gebruik dan een speciaal reinigingsmiddel voor marmer. Dat is namelijk veel minder agressief. Op zich is het ook prima om schoon te maken met een klein beetje groene zeep of wat soda. Gebruik echter niet te veel, want dan heeft u kans op een vet laagje op het tafelblad. Tenslotte is dit materiaal gevoelig voor krassen, dus gebruik bij het schoonmaken nooit schuursponsjes of schuurmiddel.