Meubelboulevard

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 288

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het grote voordeel van een meubelboulevard

De woonboulevard ook wel meubelboulevard. Iedereen heeft er wel eens van gehoord of is er wel eens geweest, maar wat is het nou precies en wat kun je er kopen? Een meubel boulevard is eigenlijk een soort van groot winkelcentrum dat bestaat uit winkels die op loopafstand van elkaar gelegen zijn en alles te maken hebben met “wonen” Als een woonwinkelcentrum overdekt is word dit ook wel een “woonmall” genoemd. De meeste meubelboulevards liggen in de buurt van de grotere steden. Ze zijn niet gevestigd in de stad, maar vaak net erbuiten langs de snelweg. Hierdoor is het makkelijk te bereiken en is er genoeg parkeerruimte voor klanten.

Heeft u nieuwe meubels nodig? U gaat een huis opnieuw inrichten, bijvoorbeeld na een verhuizing, en er zijn tafels, zithoeken, tuinmeubelen, stoelen en kasten nodig? De kans is groot dat u dan op zoek gaat naar een woonboulevard. Bij Paco Meubelen bent u aan het juiste adres. Het grote voordeel van een meubel boulevard is dat u alles dichtbij heeft. Wilt u een nieuwe kast uitzoeken, dan koopt u natuurlijk niet de eerste de beste. U begint met oriënteren en heeft u helder wat u wilt, dan gaat u uiteraard vergelijken. De meeste mensen kopen niet de eerste de beste kast of bank die ze tegenkomen.

Meubelboulevard Paco World Collections garandeert veel keus

Wilt u in een aantal banken, kasten, stoelen of tafels bekijken, dan kan dat veel tijd kosten. Om nog maar niet te spreken van het aantal kilometers dat u moet rijden en het geld aan benzine dat u dan kwijt bent. Daarom zijn meubelboulevards zo enorm populair. In een straat of anders heel dicht bij elkaar vindt u meerdere meubelzaken. Kijkt u echter naar woonwinkel Paco, dan gaat het om een winkel, maar deze kunt u zonder problemen een woonboulevard noemen.

Meubel boulevard in Overpelt

Komt u winkelen bij Paco, dan heeft u geen andere meubelboulevard meer nodig. Ook heeft u voldoende aan een meubelzaak. Dat scheelt u veel geld en uiteindelijk natuurlijk ook tijd. Waarom is meubelzaak Paco met een gerust hart een meubelboulevard te noemen? Dat heeft alles te maken met het enorme assortiment. Of u nu een kast, een tafel of een zithoek zoekt, het aanbod is enorm. Er zijn maar liefst meer dan 10.000 meubels op voorraad. U bent van harte welkom.

Veel jonge koppeltjes zijn te vinden bij meubelboulevards, het is dan ook een leuk om samen met je geliefde alvast rond te neuzen voor nieuwe meubels. Bij een meubelboulevard kun je veel inspiratie opdoen voor je eigen toekomstige huis. Je komt achter de laatste woontrends en je kan genieten van de gezellige sfeer die er hangt. Kortom of je nou serieuze interieur aankopen gaat doen, even wat kastje komt kopen of wil genieten van de laatste woontrends. Een dagje meubel boulevard is genieten voor iedereen!

Op 2e paasdag naar de meubelboulevard

Wat tegenwoordig bijna een vaste traditie lijkt voor veel Nederlanders is het bezoeken van een meubel boulevard op 2e paasdag. Niet alleen op 2e paasdag, maar ook op 2e pinksterdag is het meestal heel druk op veel meubelboulevards in Nederland. Het is eigenlijk niet zozeer dat men er heen gaat om direct een nieuw interieur aan te schaffen, maar omdat het toegankelijk is en het hele gezin mee kan is het een leuk uitje wat je toch kan combineren met de aanschaf van nieuwe woonmeubelen.

Soms is het beter om eens langs te gaan op een woon boulevard als het iets minder druk is. Tijdens 2e paas en pinksterdag is het namelijk altijd zo druk dat je soms niet goed geholpen kan worden door het personeel. Iedereen is bezet en als je vragen hebt kun je soms bij niemand terecht. Dit is geen probleem als je alleen een kijkje komt nemen en niet van plan bent om serieuze interieur aankopen te doen, maar mocht je dit wel willen doen dan is het misschien verstandiger om eens op een doordeweekse dag bij de meubelboulevard langs te gaan. Dan kun je genieten van een rustige sfeer en met goede en persoonlijke service geholpen worden.