Retourneren online

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling

Bent u niet tevreden met het bestelde artikel? Heeft u het verkeerde artikel besteld? Of wilt u om een andere reden toch van de koop afzien? U kunt uw bestelling retourneren of ruilen. Zowel consumenten als zakelijke klanten hebben bij 14 dagen bedenktijd. Uitsluitend bij aankopen via het internet.

Hoe werkt het retourneren?

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. 1). Te retourneren producten dienen compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. 2). Producten welke speciaal voor u op maat gemaakt of geproduceerd zijn uitgesloten van retour. U heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet u de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. Wij vergoeden het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. De kosten voor het terugsturen van de door u bestelde producten komen voor uw rekening. Hoe werkt het retourneren? 1). Verpak het artikel zoals u het van ons heeft ontvangen. 2. Neem contact op met algemeen@pacomeubelen.nl voor verdere instructies.

LET OP! Wanneer u een bestelling retour zend zorg dan dat u een verzendbewijs met trackingnummer krijgt. Hiermee kunt u controleren of het pakket bij ons is afgeleverd. Tevens dient dit bewijs ter garantie, mocht uw pakket onverhoopt kwijt raken.Heeft u vragen over het retourneren van uw online bestelling? Stel uw vraag via de onderstaande button en wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag retournering