Verlichting

Verlichting
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat doet verlichting met je inrichting?

Goed verlichting zorgt ervoor dat uw inrichting perfect naar voren komt. Denk hierbij aan sfeerverlichting in de vorm van hanglampen, tafellampen en vloerlampen.

De beste verlichting voor de ultieme sfeer

Op mooie zomerdagen is de tuin de plek om optimaal te genieten van de zon en het mooie weer. Op dergelijke dagen is het niet nodig om op tijd naar binnen te gaan. De warmte zal nog lang buiten hangen en zo kunt u nog lang genieten van een mooie warme zomeravond. Alleen in de zomer, kan de zon al wel vroeg ondergaan. Het buiten zitten wordt al iets minder leuk als het flink donker is. Met de juiste tuin verlichting kunt u gewoon tot in de late uurtjes buiten zitten en ziet u nog steeds voldoende.

Het doel van uw tuinverlichting

Verlichting heeft altijd een bepaald doel. Zo ook met uw tuin verlichting. U kunt namelijk buitenverlichting voor diverse doeleinden laten aanleggen. Algemene of directe verlichting bijvoorbeeld. Dit is noodzakelijke buitenverlichting, omdat u niets kunt zien. Denkt u hierbij aan een lamp bij de voordeur, zodat u direct duidelijk in beeld heeft wie er bij u aanbelt. Goede verlichting onder de carport is ook noodzakelijk. Zodra u uit uw auto stapt heeft u direct goed licht om naar uw huis te lopen. Daarnaast is er vooral voor uw tuin en terras de sfeerverlichting. Met sfeerverlichting bereikt u een gezellige en warme sfeer, maar is het niet noodzakelijk om fel licht bij de hand te hebben. Ten slotte kunt in uw tuin behoefte hebben aan accentverlichting. Denkt u aan een mooi beeld of uw vijver die in het donker mooi geaccentueerd kan worden.

Welk soort buitenverlichting?

Welk doel uw tuin verlichting ook heeft, u kunt voor elk doel een bepaalde lamp gebruiken. Wandlampen bijvoorbeeld. Dit zijn uitstekende lampen voor de algemene en directe verlichting. Met een bewegingsmelder kan een wandlampen direct aanschieten en beschikt u direct over veel licht. Een vorm van sfeerverlichting en accentverlichting zijn grondspots. Uw lamp is mooi in de grond weggewerkt waarmee u bijvoorbeeld uw tuinpad subtiel kunt verlichten. Er zijn ook grondspots met een richtbaar spotje. Het spotje kunt u heel gericht op een bepaalde plek richten voor de nodige accentverlichting. Verder is er nog tuinverlichting met armatuur, vooral ook als sfeerverlichting bedoeld. Deze tuinverlichting kunt u op of naast het terras neerzetten en zal zorgen voor een gezellige achtergrondverlichting.

Led buitenverlichting

Ook met uw tuinverlichting kunt u niet meer om ledlampen heen. Vrijwel alle buienverlichting is tegenwoordig uitgerust met ledlampen. Dit heeft grote voordelen. Ledlampen gaan veel langer mee dan traditionele lampen en is ook veel beter bestand tegen de weersinvloeden. Daarnaast kunt u met buiten verlichting met ledlampen enorm veel besparen op uw energieverbruik. Ledlampen zullen u veel geld besparen en sparen bovendien het milieu. Bekijk ook onze prachtige tafels en prachtige tuinmeubelen voor een unieke woonervaring!