Woondecoratie

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Huisdecoratie, voor meer sfeer in uw huis

Een woninginrichting is een kwestie van persoonlijke smaak. Hoe uw woonstijl ook is, er is altijd wel ruimte voor een nieuwe huis decoratie. Met een nieuwe decoratie woonkamer, kunt u uw woonkamer weer een geheel andere uitstraling geven, hoe klein uw decoratie ook is. Vooral als u al jaren dezelfde woninginrichting heeft, kan de behoefte ontstaan om weer eens iets te veranderen. Een nieuwe huisdecoratie voorkomt dat u meubels moet vervangen en muren moeten sausen om een nieuwe uitstraling aan uw inrichting te verkrijgen.

Wat is woondecoratie?

Woondecoratie of huisdecoratie, ook wel woonaccessoires genoemd zijn onderdelen in het interieur die op een gemakkelijke manier te verplaatsen zijn. Ook is woondecoratie gemakkelijker te vervangen dan andere onderdelen in het interieur, zoals een bankstel of salontafel. Huis decoratie heeft niet altijd een functionele rol in het interieur. Het woord zegt het ook al, het is enkel in het interieur aanwezig ter decoratie. Door het gebruik van huisdecoratie wordt er een bepaalde sfeer in het interieur bereikt volgens de wensen en smaken van de bewoner(s). Een groot voordeel is dat huis decoratie voor ieder budget beschikbaar is. Zonder al te veel kosten is het mogelijk om bijvoorbeeld decoratie woonkamer aan de seizoenen of de trends aan te passen.

Soorten woondecoratie

Er zijn tal van producten die aangemerkt kunnen worden als woondecoratie. Sommige producten zijn meer ter decoratie, terwijl er ook producten zijn die een (gedeeltelijke) functie hebben. Enkele voorbeelden van woondecoratie:

Sierkussens

Vooral voor decoratie woonkamer zijn sierkussens erg gemakkelijk om het interieur een andere look te geven. Sierkussen in allerlei kleuren of motieven kunnen dan ook overal gelegd worden. De bank, de stoel, maar ook in een brede vensterbank of voor het creëren van een zitplekje op de grond.

Vazen en bloempotten

Ook het interieur aanvullen met fraaie vazen en bloempotten kunnen interieur veel goeds doen. Dit kan met bloemen of planten erin, maar een opvallend vormgegeven vaas of bloempot zonder iets erin kunnen ook een blikvanger in de woonkamer zijn.

Spiegels

Spiegels kunnen functioneel zijn. Bewoners en bezoekers kunnen zichzelf erin bekijken of het haar of de make-up nog goed zit en als decoratie woonkamer, kunnen spiegels de ruimte optisch vergroten. Vooral voor kleine woonkamers zijn spiegels aan te raden.

Verlichting

Er is verlichting dat noodzakelijk is om de woning te verlichten, maar ook verlichting dat als huis decoratie dient. Denk daarbij aan lantaarns en waxinelichten. De decoratie met waxinelichten kan extra versterkt worden door gebruik te maken van mooie waxinelichthouders.