Ronde Spiegel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De ronde spiegel, hét woonaccessoire van nu!

Praktisch en stijlvol, dat is de spiegel. En zeker de ronde spiegel trekt de aandacht! Rond staat perfect in ieder interieur. Een spiegel rond qua vorm staat vaak hip en speels, maar tegelijkertijd kan deze spiegel juist ook heel klassiek en tijdloos zijn. Of u de spiegel nu gebruikt om ’s ochtends vluchtig even in te kijken voor u vertrekt of u er juist uren voor staat om uw make-up op te doen en uw outfit te kiezen: een spiegel heeft u altijd nodig. Bij PACO meubelen hebben wij diverse leuke ronde spiegels in onze collectie opgenomen. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Spiegels in diverse soorten en maten: een kleine spiegel, een grote ronde spiegel of zelfs een zwarte ronde spiegel

Bij PACO meubelen vindt u spiegels in diverse soorten, maten, materialen en kleuren. Wat betreft de spiegel rond qua vorm, hebben wij diverse mogelijkheden, waaronder: 1.) De kleine spiegel 2.) De grote ronde spiegel 3.) De zwarte ronde spiegel 4.) De spiegel in een andere bijzondere kleur 5.) De spiegel rond, op te hangen aan een koord De kleine ronde spiegel is uiteraard zeer geschikt voor een snelle blik op uzelf voordat u de deur uitgaat. Wilt u juist uw gehele outfit checken voor u vertrekt? Dan is een grote ronde spiegel precies wat u nodig heeft! Bij een industrieel interieur staat een zwarte ronde spiegel prachtig, bij een landelijk interieur is een spiegel van een natuurlijk materiaal, zoals licht hout, juist weer heel gepast. Bij PACO meubelen vindt u altijd een spiegel die past bij uw interieur én smaak.

Online de perfecte spiegel kopen

Wist u dat u gemakkelijk online de ronde spiegel van uw wens koopt? De webshop van PACO meubelen werkt namelijk heel gemakkelijk. U kiest het artikel dat u mooi vindt, plaatst het in uw winkelmand, vult uw gegevens in en u rekent gemakkelijk af via iDEAL, Bancontact, Mastercard of een van de andere betaalmethoden. Wij gaan dan direct voor aan de slag om uw bestelling te verwerken en bezorgen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons ruime assortiment te komen bekijken in onze winkel aan de Europalaan 39 in Overpelt. Wilt u meer weten over ons of ons assortiment? Bel vrijblijvend naar -11988878 (België) of 0031-857600390 (Nederland) of vul ons contactformulier in.