Tuintafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een inklapbare tuintafel die bij uw tuin past

Of u nu een grote tuin heeft, een kleine tuin of slechts een balkon, zonder een bijpassende tuintafel van bijvoorbeeld hout en wicker kunt u niet. Een tuintafel in uw tuin kan worden gebruikt om gezellig met familie en vrienden aan te zitten om te lunchen of te dineren, maar u kunt er ook rustig aan zitten lezen of een hobby uitvoeren. En als u geen tuintafel set heeft met stoelen, kunt u de tafel nog gebruiken als een plek om mooie bloempotten en bloembakken op te zetten ter decoratie van uw tuin.

Een tafel of een hele set?

Een goedkope tuintafel kopen is door de enorme keuze aan verschillende soorten tuintafels niet altijd even gemakkelijk. Meestal zult u een tuintafel set kopen. Een tuintafel set bestaat uit bijvoorbeeld een ronde tafel met bijpassende stoelen. Maar misschien bent u een schitterende tafel tegengekomen en vindt u de stoelen niet mooi? De tafel zal altijd een centrale plek op het terras zijn. Stoelen kunnen naar believen altijd bijgezet of weggezet worden. U kunt dus ook enkel een tafel kopen en pas achteraf stoelen in uw smaak. Zo stelt u uw tuintafel set helemaal zelf samen. Laat u dus niet verleiden door een gehele set te kopen als u de stoelen niet mooi vindt. U kunt ook gerust enkel een ronde tuintafel of bijzettafel kopen.

Een Tuintafel inklapbaar voor elke plek

Welk soort tafel is geschikt voor uw tuin? Als u een klein balkon heeft kunt u daar enkel een klein tuintafeltje neerzetten. Heeft u een gemiddelde of grote tuin? Dan zal hier een schitterende grote tafel een ware aanwinst voor uw tuin zijn. Zo zijn er tuintafels of een tuintafeltje voor iedere plek in en om uw woning te verkrijgen. U moet bij een inklapbare tuintafel kopen goed letten op de omgeving waar uw tafel komt te staan. De ruimte is belangrijk, maar ook de inrichting van uw tuin. In een moderne of een minimalistisch ingerichte tuin zal een tafel van aluminium of metaal goed uitkomen. Heeft u een romantisch prieel waar u onder zit, dan kunt u niet onder een fraaie houten tafel uit.

Tuintafel materiaal

Tegenwoordig is het mogeijk om tuintafels van verschillende materialen aan te schaffen. Denk hierbij aan een houten tuintafel, aluminium tuintafel, inklapbare tuintafel, kunstof tuintafel, polywood tuintafel, steigerhout tuintafel, teaktuintafel en nog veel meer.

Nieuwe trend tuintafels

Als u trendgevoelig bent, dan zult u misschien wel van de ‘Low Dining’ tuintafels gehoord hebben. Dit is een tuintafeltje die laag aan de grond staat en is de nieuwste trend op tuintafelgebied. Wilt u een inklapbare tuintafel kopen volgens de laatste trend, dan heeft u met een laag tuintafeltje iets heel speciaals in uw tuin en deze tuintafels passen ook uitstekend op een balkon. Welke tuintafel u ook kiest, Voor elke tuin en omgeving is de juiste tafel te vinden.