Profiteer nu van CONTAINERVOORDEEL DEALS

Woonaccessoires

Woonaccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

107 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Plantstand set van 2 'Cube'
  Plantstand set van 2 'Cube'
  Speciale prijs € 159,- Normale prijs € 269,-
 2. Raw wall rack square
  Raw wall rack square
  € 59,-
 3. Star vintage bag
  Star vintage bag
  € 29,-
 4. Woodstock Wall Rack
  Woodstock Wall Rack
  € 189,-
 5. Wandrek Rond 'Ivy'
  Wandrek Rond 'Ivy'
  Speciale prijs € 69,- Normale prijs € 139,-
 6. Usa Vintage Bag
  Usa Vintage Bag
  € 29,-
 7. Journey Vintage Bag
  Journey Vintage Bag
  € 29,-
 8. Vintage schoudertas 'Joy'
  Vintage Schoudertas 'Joy'
  Speciale prijs € 12,- Normale prijs € 29,-
 9. Vintage Keukenschort 'Stonewashed' Met Ovenwant
  Vintage Keukenschort 'Stonewashed' Met Ovenwant
  Speciale prijs € 12,99 Normale prijs € 29,-
 10. Vintage Keukenschort 'Bordeaux' Met Ovenwant
  Vintage Keukenschort 'Bordeaux' Met Ovenwant
  Speciale prijs € 12,99 Normale prijs € 29,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

107 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Woonaccessoires en uw huis

Met de woonaccessoires van Paco World Collections maakt u uw huis gezelliger, denk hierbij bijvoorbeeld aan: dienbladen, wijnrekken, opbergkisten, sierkussens, dienbladen, klokken, kapstokken, spiegels, wanddecoratie, tafeldecoratie en windlichten/ lantaarns.

Een woonkamer kan niet vol gepropt worden met allerlei woonaccessoires om sfeervol te maken (overigens ook niet met luxe woonaccessoires), dat heeft geen zin. Er moet een bepaalde evenwicht of balans zijn. Ook heeft het geen enkele zin om allerlei verschillende kleuren, vormen en/of materialen door elkaar te gebruiken qua huis accessoires. Indien u in uw huis overdadig gebruik maakt van allerlei verschillende accessoires, dan creëert u een "accessoires huis". U zult dan waarschijnlijk moeilijk tot rust komen in uw eigen woning. Hebt u zo'n huis en wilt graag u meer balans, éénheid en evenwicht aanbrengen? Hier enkele tips:

Een evenwichtig accessoires huis - kleur

Om tot een smaakvolle inrichting te komen, kunt u het beste uitgaan van de basisinrichting. Alleen de meubelen en (nog) geen huis accessoires. Met dat als startpunt kijkt u goed om u heen. Het makkelijkste is bepalen welke kleuren woonaccessoires u zou kunnen toevoegen. Kies hooguit één of twee kleuren die compleet anders zijn dan de hoofdkleuren in uw woning. Woondecoratie, schilderijen, potten en vazen, retro decoratie of woonaccessoires die aansluiten op de hoofdkleur in de kamer, kunnen eventueel hierbij ook worden toegevoegd.

Eenheid in een accessoires huis - materiaal

Hebt u veel houten meubels? Voeg dan bijvoorbeeld metalen woonaccessoires of decoratieve dieren toe. Dit kunnen luxe woonaccessoires zijn, maar er is ook een ruime keus in goedkope woonaccessoires. Zorg voor eenheid maar durf ook hier en daar voor ander materiaal te kiezen echter, niet te veel verschillende soorten door elkaar. Kies liever meerdere huis accessoires van hetzelfde - contrasterende - materiaal.

Een accessoires huis in balans - vorm

Een woning met rechthoekige meubels en enkel rechthoekige luxe woonaccessoires of ronde goedkope woonaccessoires (of andersom) geeft disbalans. Hetzelfde geldt voor ronde meubels en enkel ronde goedkope woonaccessoires (of de luxe variant). Gebruikmaken van een afwijkende vorm qua woonaccessoires zoals dieren manden en kussens en handtassen zorgen voor een speelse variatie in uw interieur. Let er echter wel op dat u niet teveel verschillende vormen door elkaar gebruikt. Om balans te creëren kunt u het beste hooguit twee afwijkende vormen toevoegen. Zo kunnen huis accessoires voor balans, evenwicht en éénheid zorgen.

Bekijk ook onze koloniale meubelen, bloembakken/ bloempotten en hondenmanden voor nog meer wooninspiratie!