Eetkamerstoelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waar moet u op letten als u eetkamerstoelen gaat kopen?

Een fraaie eettafel met prachtige velvet eetkamerstoelen industrieel zal prachtig in uw interieur staan. Maar net zo belangrijk zijn de eetkamerstoelen. De stoelen bepalen door het design niet alleen de uitstraling van uw diningset eethoek, maar zorgen er ook voor dat u comfortabel aan uw eettafel kunt zitten. De keuze voor een goede velvet eetkamerstoel is groot. Eetkamerstoelen industrieel, leer, velvet en met stof zijn de meest gekozen stoelen. Ook heeft u de keuze of u verrijdbare stoelen wilt met wieltjes, verstelbare stoelen of stoelen die u moet aanschuiven. Maar er zijn nog meer zaken waar u op moet letten als stoelen voor uw eetkamer wilt aanschaffen.

Afmetingen van eetkamerstoelen industrieel

Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met de tafelpoten van uw eettafel. Er kunnen namelijk gemakkelijk meer stoelen aan tafel wanneer u een tafelpoot in het midden van de eettafel heeft dan poten aan de hoeken van de tafel. Er zijn stoelen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar gaat u uit dat u per eetkamerstoel zo’n 70 centimeter nodig heeft. Dit is inclusief de ruimte tussen de stoelen in. Stel dat uw stoel 40 centimeter breed is, dan is, dan moet er een vrije ruimte aan beide zijden zijn van 15 centimeter. Bij een stoel met een breedte van 50 centimeter is 10 centimeter vrije ruimte benodigd. 70 centimeter wordt vaak als standaard genomen, omdat dit het gemakkelijkste is om optimaal te kunnen tafelen, zonder elkaar in de weg te zitten.

Velvet eetkamerstoelen of leer/ stof

Wilt u velvet eetkamerstoelen, zitbanken goedkoop aanschaffen? Dan wordt er vaak gekozen voor stoelen met een stoffen bekleding. Stof zal goedkoper zijn omdat het veel sneller slijt dan leer. Wel kunt u met stoelen van stof een warme en sfeervolle uitstraling kunnen bereiken. Eetkamerstoelen leer zullen duurder in aanschaf zijn. Leer staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u toch eetkamerstoelen goedkoop kopen, maar niet voor stof willen kiezen, dan kunt u ook kiezen voor kunstleer. Kunstleer is van mindere kwaliteit dan echt leer, maar is daarentegen zeer gemakkelijk in onderhoud.

Eetkamerstoelen aanbieding

Elke maanden zijn er meerdere eetkamerstoelen in de aanbieding. Een eetkamerstoel outlet met verschillende modellen, kleuren en in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een eetkamerstoel grijs.

Materiaal voor stoelpoten

Over het algemeen wordt er gekozen voor stoelpoten van hout of metaal. Beide materiaalsoorten zullen stevig genoeg zijn. De keuze voor een bepaald soort materiaal zal vooral afhangen van de uitstraling die u wenst. Hout is rustieker en klassieker, terwijl metaal moderner en killer oogt. Verder heeft u de keuze of u wieltjes onder uw stoelen wilt. U kunt dan gemakkelijk de stoel van de tafel rollen. Dit is een prima keuze als u bang bent dat het schuiven van stoelen krassen op uw vloer veroorzaakt. Bekijk de eetkametstoelen aanbieding en bestel nu snel en eenvoudig.